Hirdetés

'Reggelt...

|

Víg napot mindenkinek. Kicsit nehézkesen indul be ez a mai nap. Legalábbis nekem, hiszen még alig látok ki a fejemből, mégis muszáj ontanom a hírszomjamat :) Első nekifutásból úgy vettem észre, hogy lesz némi letöltenivaló és egy igencsak szomorú, ámbátor előre megjósolt hír is... Mindjárt megtudjátok, hogy pontosan miről cseverészem, addigis adjátok át magatokat a reggeli viccnek:

Orvhorgász, kezében nagy vödör hallal összefut a halőrrel. - Kérem, ezek itt a saját halaim! Néha kijövök, megúsztatom őket, aztán egyetlen füttyszavamra mind visszaugrálnak a vödörbe. - Na persze. Mutassa! Fickó bedobálja a halakat a vízbe, és vár, vár. - Mikor hívja már vissza a halakat? - ... Miféle halakat???

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)