Hirdetés

'Reggelt...

|

Napsugarast mindenkinek. Az utóbbi időben kicsit elharapódzottak az indulatok az NVIDIA vs. Futuremark meccsében. A megmérettetéshez a minap csatlakozott az ATI is, mely ugyan csak minimálisat, mégis csalt. Nem tudom, hogy kinek melyik "oldal" a szimpatikusabb, de szerintem ez nagyon csúnya foltott ejtett mindkét cég életében. Akkor mégis kérdem én. Milyen programmal teszteljünk? Hogyan tudjuk meg, hogy valójában mire képes a hardverünk? Hihetetlen, hogy ilyen kicsinyes két ekkora cég, és sajnálatos, hogy mindketten bármit megtesznek a siker érdekében. Nah, de tegyük félre az indulatokat, lássuk a viccet:

- Mit keres a szőke nő a banánban? - Az elemeket.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)