Hirdetés

Red Orchestra: Heroes of Stalingrad - Jönnek a tankok!

|

Biztosan csörögnek majd lánctalpak Red Orchestra: Heroes of Stalingradban.

Hirdetés

Sok rajongó aggódott amiatt, hogy az első részben már szívükhöz nőtt páncélos gépszörnyek esetleg kimaradnak majd a Red Orchestra: Heroes of Stalingradból. Meg lehet nyugodni!

John Gibson a fejlesztő Tripwire elnöke a napokban kezdődő PAX-ra időzítette a nem is akármilyen bejelentést. A most beismert páncélosokkal nem az a céljuk, hogy FPS-ekben még nem látott hitelességgel adják vissza a "takolás" élményét, de feltett szándékuk, hogy az eddig megjelent összes tankszimulátorra is ráverjenek egy utcahossznyit. A tankosok mindent FPS-nézetben látnak majd a tank belsejében. Látják saját végtagjaikat, a többi legénységet ahogy dolgoznak, ahogy a páncélon áthatoló találat megöli őket, vagy ahogy elevenen elégnek az utastérben keletkezett tűzben. Mostantól nem lehet egyedül elkötni tankot; ha nincs ki élő társakkal a legénységünk, úgy a Red Orchestra: Heroes of Stalingrad MI irányította társakkal tölti fel a helyeket. Ezek posztját egy ugrással bármikor átvehetjük, amíg életben vannak. De amint valamelyik elesik, úgy egy animáció keretében lassan átmászhatunk majd a helyükre. Halál esetén a tankosok egyből a járműbe spawnolnak, így nem kell majd hosszú másodperceket várni kezdőn egy új tankra, s így senki nem viheti majd el előlünk a járgányunkat. A sérülések is sokrétűbbek lesznek. Eltörik az optika, tönkremegy a motor, beragad a torony, eltörik a lánctalp, stb, melyek javíthatósága még nem szerepel a végleges tervekben, mivel az nem túl realisztikus. Mert minden tank -kívül és belül- a megszólalásig hasonlít az eredetire, azok időigényes modellezése miatt megjelenéskor csak két tank, a T-34/76 és a Panzer IV lesz a játékban, melyet később az ingyenes DLC-kben két újabb tank, és két csapatszállító jármű is követ (nem is beszélve a leleményes modderek saját gyöngyszemeiről). A tankos posztról eddig ez a szerény kép árulkodik, de a most kezdődő PAX-ról több anyagra is számítani lehet ezzel kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)