Hirdetés

Red Orchestra 2 - közeleg a hazai megjelenés

|

A délelőtti hírt kiegészítve, egy újabb infó! A kult-shooter státuszban lévő első rész óta eltelt több mint 5 év várakozás hamarosan végre véget ér!

Hirdetés

A szerencsések néhány hete már csatlakozhattok a nyílt bétához és ott próbálhatták ki, milyen is lehetett a II. Világháború egyik legvéresebb és legkegyetlenebb összecsapásában harcolni. A sztálingrádi harcszíntér tökéletes helyszíne azonban csak a megfelelő körítés egy olyan játékhoz, mely fantasztikus játékmenetével és újszerű többjátékos élményével fogja meghódítani a stílus és az első rész szerelmeseit.


A Red Orchestra 2 magyarországi megjelenése 2011. szeptember 16.

A Red Orchestra 2 minden téren megújult és többek között a következő lehetőségeket tartalmazza:

-          akár 64-fős többjátékos ütközetek

o   modernizált játékstílusok: gyors, pörgős, brutális tűzharcok a frag-fest kedvelőknek

o   gyökerek megtartása: taktikus, osztagvezetőkkel és szervezett támadásokkal/védekezéssel kibővített szimulációs mód

o   kooperatív módban, a gép által vezetett csapatok ellen barátaiddal egy osztagként megvívott küzdelmek

o   folyamatos versenyek és ranglisták motiválnak arra, hogy még jobbá válj és kitűnj a többiek közül!

-          egyjátékos módokkal kibővített játékmenet

o   kampány: a játékok történetében először lehetőséggel a német oldalon harcolni

o   azonnali küzdelmek: ismerd meg az ellenséged, fegyvereidet és készülj fel az online harcszíntérre a gép elleni csatákkal

o   lőtér funkció: ha nincs kedved harcolni, akkor itt tökéletesítheted fegyvereid ismeretét és válhatsz mesteri lövésszé

-          mély szimuláció

o   belső nézetes fedezék-rendszer

o   csapat irányítás

o   aprólékos fegyvermodellezés: valós ballisztikai adatok, légzés szerepe, golyó behatolás, állítható célzóka és még sok más

-          folyamatos statisztika: játssz online vagy egyedül, de csak elég, ha a lőtéren gyakorolsz, karaktered folyamatosan fejlesztheted! Szintlépések, kitüntetések, új képességek, új fegyverek válnak elérhetővé a Hőssé váláshoz vezető úton.

-          segítségek: az előző rész komplex rendszerétől elforduló játékosokat most rengeteg, külön bekapcsolható segítség várja, hogy azok számára is élvezetes játékot nyújtson a Red Orchestra 2, akiket az élvezetes harcok vonzanak.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)