Hirdetés

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - ingyen a Steamen

|

Hét évvel megjelenése után az Ostfront 41-45 végre megérkezett Mac-re, a Red Orchestra 2 pedig ingyen kipróbálható a hétvégén.

Hirdetés

A Red Orchestra: Ostfront 41-45 2006. márciusában látott napvilágot, a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad  pedig 2011-ben jelent meg és most, 2013-ban mind a két játék örömhírrel vár a Steamen.

Előbbi tegnaptól érhető el Mac-re, utóbbi pedig ingyenesen játszható a hétvégén, köszönhetően a Steam akciójának. Akinek megtetszene a Tripwire Interactive második világháborús lövöldéje, az 85%-kal olcsóbban, 17,99€ helyett 2,69€-ért (~805 Ft) juthat most hozzá, a két játék együtt 1430 Ft környékén mozog. A további információkért kattanjatok ide.

És ha már Steam, ne menjünk el szó nélkül a további akciók mellett sem: egész hétvégén féláron kapható a maffiózós Omerta: City of Gangsters, illetve este 19-ig a Battlefield: Bad Company 2 is olcsóbb, 29,99€ helyett 7,49€. Kellemes hétvégét!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)