Hirdetés

Red Faction: Guerilla demó áprilisban

|

A harmadik marsi lázadás játszható demója április első felében érkezik, ám az előrendelők még korábban próbálhatják ki.

Hirdetés

Júniusban mutatkozik be a nagyközönség előtt a Red Faction széria harmadik felvonása. Az egész kellemesre sikeredett első rész és a borzalmas második után újabb esélyt kapott a Volition csapata a bizonyításra. A recepten annyit változtattak, hogy a énközpontú nézőpontot felváltotta a külső nézetes szemlélődés, a zárt folyósokat és vájatokat pedig a vörös bolygó lakhatóvá varázsolt felszíne. Bizony, a levegő belélegezhető, s a bányatelepek, katonai helyőrségek mellett még egy nagyvárost is meglátogathatunk majd.
Még a megjelenés előtt lehetőségünk nyílik rá, hogy mindhárom támogatott platformon (PC, X360, PS3) kipróbálhassunk a szingli kampányt, ráadásul úgy, hogy közben a használatba vehető járművek, fegyverek, és harcstílusok jó részét is megismerjük. Azok, akik előrendelik a Red Faction: Gurerilla-t a GameStop oldalán, április 3-tól már tölthetik is a kb. 1 GB-ra hízott próbaverziót. A publikus változatra csupán egyetlen héttel kell tovább várnunk.

guerilla-gstv.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)