Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - rengeteg új infót tudtunk meg a játékról

|

A kiválasztottak közel egy órát nézhettek meg a játékból, és most büszkén mesélik, milyen csodás dolgokat láttak.

Hirdetés

Tegnap érkezett meg a Red Dead Redemption harmadik trailere, a Rockstar azonban nem akarja, hogy a sötétben tapogatózzunk, ezért meghívtak néhány újságírót, hogy megnézzenek egy 45 perces demót. Játszani ugyan nem játszhattak, de így is nagyon irigyek vagyunk.

Hirdetés

Megtudtuk például, hogy visszatér az eredeti játék honor-rendszere, vagyis a különböző települések lakói, kereskedők és egyéb NPC-k attól függően reagálnak majd a jelenlétünkre, hogy a törvény melyik oldalán éljük az életünket. Ettől a megítéléstől függ majd, hogy mondjuk mennyiért adják a portékájukat az árusok. 

Ezt rengeteg minden befolyásolja. A demóban például Arthur keresztülhalad egy kis horgásztanyán, és beszatyrozza az összes pontyot, meg minden értéket, amit talál. Aztán amikor szembe jön a horgász, hogy mégis mi a fenét csinálunk, dönthetünk arról, hogy hogyan kezeljük a helyzetet. Egyszerűen elfuthatunk, megfenyegethetjük a horgászt, vagy simán le is puffanthatjuk. 

Teljesen testre szabható lesz az in-game HUD is, minden ikont külön-külön kikapcsolhatunk, még a Rockstar játékokban ikonikusnak számító minimapot is. Emellett várhatóan lesz egy minimális menedzsment rész is, így a mi feladatunk lesz, hogy a banda tagjai sose maradjanak éhen és rendben legyen a felszerelésük.

A többjátékos módból nem mutattak semmit, de az már biztos, hogy dolgoznak rajta, és valamikor a közeljövőben meg is mutatják, mire számíthatunk a Red Dead Online-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)