Hirdetés

Red Dead Online - battle royale-t hozott az új update

|

Többek között egy új mód is érkezett, amely 32 játékost támogat.

Hirdetés

A legújabb frissítésnek köszönhetően az Xbox One felhasználók hozzáférést kaptak a Red Chestnut Arabian Horse, az Alligator Skin Ranch Cutter Saddle és a High Roller Double-Action Revolver tartalmakhoz, de nem ez a legizgalmasabb újdonság a még béta fázisban lévő online játék kapcsán. 

Hirdetés

A Red Dead Online is szeretne kiharapni egy falatot a battle royale tortából, ugyanis a ma élesedett Gun Rush játékmódban 32 játékos küzdhet meg egymással. A feladat nem más, mint fegyvert, illetve töltényt szerezni és életben maradni, miközben a terület egyre jobban szűkül. Játszható Free-for-all és csapatos variációkban is, a lényeg az, hogy az nyer, aki legutoljára marad talpon. 

A Rockstar ígérete szerint hamarosan további update-ekre számíthatunk, amelyekben új versenyek, Showdown módok, ruhák és emote-ok kapnak majd helyet, valamint a rajongói visszajelzések alapján többek között napi kihívások, a Law és Bounty rendszerek fejlesztése, illetve a Parley rendszer könnyítése is tervben van. A stúdió idei tervei között szerepelnek vadonatúj küldetések, dinamikus események, számos új kompetitív mód és további felszerelések is, szóval garantáltan nem fogunk unatkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)