Hirdetés

Red Alert 3 - X360-ra is megérkezett a demo

|

A múltheti PC-s ízelítő után immáron az Xbox 360-ra szavazó játékosok is belekóstolhatnak a sokadik világégésbe.

Hirdetés

Lehet arról vitatkozni, hogy a harmadik Red Alert hű maradt-e a sorozat hagyományaihoz, vagy sem. Bizonyára lehet pro és kontra érveket felhozni ellene, de ezt inkább a mélyen tisztelt publikumra bízom.

alarm__5__081027192723.jpg


Induljunk ki abból, hogy jippijájjé, elkészült és megjelent PC-re és Xbox 360-ra is, továbbá a PlayStation 3-ra szánt verziót is kiolvasztották jégbörtönéből, így még többen adhatnak majd hangot véleményüknek.

alarmstuferot3_009.jpg


Pardon, ismét más irányba sodródnak a gondolataim. Hiába no, még zúg a fejem a tegnap estétől. Van tehát egy demónk, ami letölthető az Xbox Live hálózatáról, és mindenben megegyezik a PC-s verzióval, amit egyébként még mindig szipkázhattok lokálból. Konkrétan azt jelenti ez, hogy ezúttal is az oktatómód, továbbá két egyjátékos kampány (szövetséges és szovjet) egy-egy küldetésének végigjátszására nyílik lehetőségünk.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)