Hirdetés

Red Alert 3 képek!

|

Tegnap adtunk hírt arról, hogy az Electronic Arts trilógiává bővíti a Red Alert szériát, s már befutottak az első képek.

Hirdetés

Az EA Los Angeles fejlesztésében készülő alkotás legnagyobb újításának a kooperatív játékra kihegyezett kampány nevezhető. Mindemellett a korábbi részek hangulatának, s akciódús játékmenetének megőrzése is fontos célként lebeg a fejlesztők szeme előtt.
Mike Verdu, az EALA general manager-e úgy nyilatkozott, hogy mind a veteránok, mind az újoncok megtalálják majd számításukat.
Chris Corry executive producer szerint túl sokáig váratták a sorozat rajongóit, hiszen hét év telt el a második epizód óta. Ígéri, hogy mindent megtesznek azért, hogy kárpótoljanak bennünket a várakozásért. Kooperatív módban is játszható, történetvezérelt kampány, s egy új frakció bevezetése gondoskodik az újdonság varázsáról.
A történetből kikerült részletek szerint a Szovjetunio vezetése az időutazáshoz nyúl, hogy elkerülje bukását, s visszaállítsa Orosz Anyácska dicsőségét. A küldetés nem úgy sül el, ahogy eltervezték, s egy párhuzamos idővonal keletkezik, melyben másként alakult a technológia fejlődése, s egy új szuperhatalom kirobbantotta a 3. világháborút. A Felkelő Nap Birodalma (gy.k. Japán), a szovjetek, s a szövetségesek küzdenek egymással.
Azok, akik megvásárolják a Command and Conquer 3: Kane's Wrath című kiegészítőt, vagy a Command and Conquer 3 Limited Collection-t, mindenki más előtt próbálhatják ki a Red Alert 3 bétáját.

 

 

Red Alert 3 - 1. kp Red Alert 3 - 2. kp Red Alert 3 - 3. kp


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)