Hirdetés

Command & Conquer: Red Alert 3 infómorzsák!

|

Újabb részletek derültek ki a Red Alert széria harmadik részéről, melyeknek főként a régi motorosok fognak örülni.

Hirdetés

Néhány nappal korábban komoly felbolydulást okozott a Red Alert 3 bejelentése. Azóta gazdagodtunk néhány képpel, melyekről most kiderült, hogy a fejlesztés korai stádiumából származnak, tehát a végeredmény lényegesen látványosabbnak ígérkezik. APOC, a Command & Conquer fórum közösségi menedzsere elhintette, hogy a játék a SAGE-Engine (Stragegy Action Game Engine) aktuális változatát használja, mely korábban már bizonyított a Tiberium Wars, a Battle for Middle-Earth és a Generals alatt is.
Jelenleg épp az egységek beépítése és kiegyensúlyozása van terítéken az EA Los Angeles háza táján, ahol a Tiberium című, taktikai shooter is készül. A Kane's Wrath által bevezetett alfrakciókat a Red Alert 3-ból kihagyják.
Jó hír viszont az első rész rajongóinak, hogy biztosan lesznek havas pályák (régi szép emlékek) s a dögös Tanya is visszatér, bár egyelőre nem árulták el, hogy ki fogja játszani. Hogy is volt ez? Ki fogja játszani? Bizony, nem is lenne Red Alert, ha kihagynák a sorozat védjegyének számító filmbetéteket. Az pedig, hogy a rettegett őrkutyák ismét felbukkannak, csak egyet jelenthet, kommandós küldetésre is számíthatunk.

Nem kapcsolódik a hírhez, csupán egy személyes, halkan elrebegett óhaj a kiadó fel.... kérhetnénk egy új Dune-t is?!

 

 

Red Alert 3 - 2. kp Red Alert 3 - 3. kp


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)