Hirdetés

Quake Wars Linuxra is

|

Az Enemy Territory, mikor még csak egyszerű Return the Castle Wolfeinstein mod-két létezett, már akkor is elérhető volt Linuxra is, kiderült hogy a Quake Wars-al is vannak ilyen irányú tervei a Splash Damage-nek.

Hirdetés

A pingvin kompatibilis verzió megjelenési dátumáról még nincsen pontosabb információ, de az biztos hogy némileg a Windows-os kiadás után következne. A késés azzal lenne indokolt, hogy a Linux kompatibilis szerverek és a hálózati infrastruktúra még egyáltalán nem áll készen. Ráadásul a fejlesztőknek egyeztetnie kell az Ati-val és az Nvidia-val is, hiszen a Linuxos driverek se biztos hogy felkészültek egy ilyen játék futattásához. A készítők azt nyilatkozták hogy ha már kiadnak egy Linuxos változatot akkor annak legalább olyan jónak kell lennie mint a Windows-osnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)