Hirdetés

Quake Champions - Galenával gyógyíthatod is csapattársaid

|

A rengeteg furcsa hátterű karakter között befért egy szentségtelen paladin is a Quake Champions szereplőgárdájába, őt ismerhetjük meg a legújabb bemutató videóban.

Hirdetés

Miután nemrég érkezett egy kis vágatlan játékmenet a Quake Championsből, a Bethesda maga is kiadott egy új videót, folytatják ugyanis az egyes hősöket bemutató sorozatukat. A legújabb bajnok pedig nem más, mint Galena.

Az ő háttérsztorija szerint még kislányként felajánlották egy véres istennek, akit azóta szolgál és ahogy azt sejthetitek, ez a Quake Champions világában főleg öldöklést jelent. Illetve Galena gyógyítani is tud csapattársain egy totem ledobásával, ami az arra járó ellenfeleket sebzi is. Passzív képessége szintén ehhez kapcsolódik, minden egyes gyógyító csomag, amit felvesz, öt százalékkal csökkenti a hátralévő cooldownját.

A játék honlapja szerint egyébként a következő bemutató az alap karakternek számító Rangeré lesz két hét múlva, ezt követően május 10-én és 24-én ismerhetjük meg Visort és Sorlagot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)