Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - megvan az új pálya hivatalos neve

|

Hamarosan ismét lehet tesztelni a battle royale játék vadonatúj csataterét, aminek nemrég új nevet adtak a fejlesztők.

Hirdetés

Eddig Codename: Savage néven futott a PlayerUnknown's Battlegrounds új pályája, de a játékot fejlesztő stúdió úgy döntött, ideje átnevezni a harcteret. Ráadásul néhány nap múlva ismét próbálgathatják majd a játékosok a térképet.

Hirdetés

A PUBG Corp. bejelentette, hogy Codename: Savage helyett mostantól kezdve Sanhok a következő pálya neve (ami félig thaiul, félig filippínóul van, és a "móka", valamint "csirke" szavakból áll össze), illetve néhány részletet is megosztottak velünk a srácok. Kiderült például, hogy nemsokára indul egy újabb tesztidőszak, és ugyan megjelenési dátumot nem kaptunk, de megtudtuk, hogy már csak néhány hónapot kell várnunk az új pálya élesedésére.

A tesztelésről bővebb információt, illetve az időbeosztást a hivatalos bejegyzésben találjátok.

Nektek hogy tetszik eddig Sanhok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)