Hirdetés

PlayerUnknown’s Battlegrounds - fél év alatt játékosbázisa felét veszítette el PC-n

|

Továbbra sincs ok a panaszra, de január óta alaposan megcsappantak a Bluehole játékának számai.

Hirdetés

Becsülettel tartja magát a PUBG, de őrült rekordokra már ne nagyon számítsunk tőle.

Hirdetés

A Bluehole battle royale játéka hamar lett őrülten sikeres, sorra állított be történelmi rekordokat. Januárban, minden korábbi rekordot földbe tiporva a Steam legnépszerűbb címe volt több mint 3 millió egyidejűleg aktív játékossal. Hiába, egyszer mindennek elmúlik a varázsa, hiszen játékosainak majdnem felét elvesztette, jelenleg átlagosan 1,7 millió felhasználó küzd az áhított csirkevacsiért PC-n.

Persze abban nincs semmi meglepő, hogy idővel még a legnagyobb durranások népszerűsége is csökken, de azért a PUBG játékosállományának robbanásszerű növekedése után csak-csak felhúzza az ember a szemöldökét egy 50%-os zuhanás láttán. A Bluehole-nek ezzel együtt sincs oka a panaszra. Történelme során először leárazták a játékot, így 30 euró helyett 20 euróért zsákolhatjuk be. Vagy mehetünk játszani mobilra ingyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)