Hirdetés

PS3-PC harc UT3 alatt?

|

Az Epic-től Mark Rein nyilatkozott nemrég arról a lehetőségről, hogy az Unreal Tournament 3 multiplayere keresztplatformos lesz.

Hirdetés

A fejlesztők még nem döntöttek hogy megcsinálják-e, és nem is biztosak benne, hogy a felhasználók szeretnék elkenni a más masinával rendelkezők száját (nem, nem tudjuk hányat kérdeztek meg :) ). Egy biztos, hogy a Games For Windows rendszerét nem használja majd, magyarán az Xbox360 vs. PC csatákat elfelejthetjük – ezért csak a PS3-ról van szó. Elképzelhető, hogy a fícsör a jövőben modifikációszinten lesz csak elérhető, de ehhez is szükség lesz még előbb a játékmenet egységesítésére és balanszra a PS3 és PC változat között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)