Hirdetés

PS3 késés: a Microsoft röhög a markába

|

A tegnapi Playstation 3 késés Sony-bejelentést követően a Microsoft és a Nintendo gyorsan reagált a történtekre.

Hirdetés

Kezdjük a Nintendóval, mivel ez érkezett hamarabb és rövidebb is. "A Wii megjelenése továbbra is a negyedik negyedévben várható, és ezt tartani is tudjuk. A premiertől számítva hatmillió készülék eladására számítunk az üzleti év végéig, vagyis 2007. március 31-ig."

A Microsoft sem akart kimaradni a jóból, ők egy kicsit nyíltabban fogalmaztak: nem titkoltan éreznek ismét előnyt. "Tudjuk, milyen nehéz egy világszintű premiert megszervezni, főleg egy részben kiforratlan technológiával, így nem is meglepő, hogy a Sony inkább elhátrált korábbi terveitől. Európa továbbra is óriási fontossággal bír nálunk, éppen ezért a játékosok az első naptól kezdve itt is élvezhetik és megtapasztalhatják az Xbox 360 nyújtotta lehetőségeket, s abban is biztosak vagyunk, hogy remek karácsonyi szezonnak nézünk elébe, függetlenül attól, hogy milyen versenytársak lesznek vagy nem lesznek akkor a piacon. Több mint 160 HD játék lesz addigra elérhető új konzolunkra, köztük a Viva Piñata, a Gears of War

, a Pro Evolution Soccer 6, és a FIFA 2007. Óriási és folyamatosan növekvő online közösséget látunk el az Xbox Live segítségével, fantasztikus szórakoztató lehetőségeket kínálunk a HD-DVD lejátszó egységünkkel."
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)