Hirdetés

Prototype: kalandok New York városában

|

Július közepén már hírt kaptunk a Radical Entertainment legújabb fejlesztéséről, amit a kiadó még csak most jelentett be hivatalosan.

Hirdetés

A Prototype egy nagyszerű akció játék lesz, amiben Neo-t meghazudtoló képességeinkkel tehetünk rendet a világban. A főszereplő Alex Mercer lesz, akit üldöz a múltja és New York városában bizony utol is éri. Elképesztő összecsapásoknak lehetünk majd szemtanúi a játékban, miközben rendkívüli grafika kényezteti majd a szemünket. A szabadon bejárható világban különleges mutatványokra is képesek leszünk, így a PC, PS3 és Xbox 360 tulajok kezdhetnek imádkozni azért, hogy a 2008-as megjelenési dátum ne változzon 2009-re!

prototype.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)