Hirdetés

Prototype - Elindult a honlap

|

Elindult a Radical Entertainment sokak szerint forradalminak ígérkező "Prototípusának" minden jóval töltött honlapja.

Hirdetés

A játék hangulatához passzoló honlap az igényesebb fajtából való (Ez el is várható manapság minden magára valamit is adó fejlesztőtől és kiadótól.) Egy több évtizedes összeesküvés ötlete köré olyan hálót szőttek a fejlesztők, amelybe első próbálkozásra bármely gyanútlán játékos belegabalyodik. A képernyő bal szélén található kettős DNS-spirál a titok nyitja.

prototype.jpg


A különböző médiumokban szétszórt titkos kódokat megkeresve, majd ezeket begépelve érhetjük el a legfontosabb exkluzív információkat, illetve az új képeket, videókat, s további anyagokat. Az év folyamán az online és a nyomtatott sajtóban, illetve tv-ben és más médiumokban bukkanhatunk ezekre. Ötletes kezdeményezés, el kell ismerni. Amennyiben szeretnétek eljutni a honlapra, klikk IDE!
Fontos adalék még, hogy hazánkban a CD Projekt hozza forgalomba, vagyis az angol nyelv ismeretének hiánya sem lehet akadály.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)