Hirdetés

Prototype 2 - Heller, a dobójátékos

|

Új videó érkezett a Prototype 2-ből, melyben James Heller, a főszereplő lehajít valakit egy tetőről. Nem semmi!

Hirdetés

Komolyzenére lerepülni/zuhanni valahonnan, lassítva? Ütős koncepció!

A játékot 2010. decemberében jelentették be hivatalosan, azóta nem kaptunk túl sok információt, egy rövid, illetve egy hosszabb előzetes jelent csak meg. Most itt egy újabb egy perces szösszenet, amiben már jobban szemügyre vehetjük a főhőst, a grafikát és a várost. A történet szerint James Heller, volt őrmester sikertelen öngyilkossági kísérlete után Alex Mercer erejéhez hasonló képességekre tesz szert. Családja haláláért pedig Mercert hibáztata, így őt akarja levadászni. Az előzetes:

A Prototype 2 megjelenés még odébb van, ugyanis csak 2012-ben érkezik. Kiadhatnának már pár screenshotot a srácok, talán hamarosan kapunk valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)