Hirdetés

Project Natal - Az év végén érkezik

|

A jelenleg is zajló CES rendezvényén jelentette be a Microsoft, hogy mozgásérzékelős kontrollere az év végére várható

Hirdetés

A Wii fergeteges sikerén felbuzdulva a Sony mellett a Microsoft is előállt anno a maga azon megoldásával, ami saját konzolján egy külön kütyü révén teszi elérhetővé, hogy a mozgásértékelés minden örömét beletehessék a jövő játékaiba. A redmondiak részéről ez a kütyü a Projekt Natal névre hallgat, és akár már az év végén ott figyelhet bennünket a TV-nk tetején.


A jelenleg is zajló Las Vegas-i CES-en (ahonnan mazur tegnap első helyszíni tudósítását intézte hozzánk) jelentette be a Microsoft, hogy mozgásérzékelős gombnélküli kontrollere 2010 év végén kerül a boltok polcaira. A bejelentés egyébként ennyiben ki is merült, tehát sem az ára, sem a megjelenéskor azt már támogató játékok címei, sem pedig a végleges neve (a Projekt Natal csak a munkacím) nem lett kicsacsogva. Minderre valószínűleg az E3-ig kell majd várni. De mazur úgyis elmondja mindezt következő jelentésében. Reméljük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)