Hirdetés

Profi PC kormány a Fanatectől

|

A jófajta kormányok egy időben nagyon népszerűek voltak, mostanában azonban nem annyira számítanak alapfelszerelésnek.

Hirdetés

Emlékszem anno minden vágyam egy Logitech Momo volt, de csóró diákként ez sajnos álom is maradt. Akkoriban még nem volt mindenhol internet, és a haverokkal minden hétvégén ütköztünk valakinél - akinek tolerálták a szülei - hogy iszonyatos hálópartykat toljunk. Akkoriban nagy csoda volt egy ilyen force feedback kormány, és nem is bírta sokáig a gyűrődést. A Fanatec által gyártott Porsche 911 Carrera Wheel azonban elvileg igen strapabíró jószág. Szép kialakítás, maximális kényelem, sok pedál jellemzi elsősorban. A felfogatásról szupererős kallantyúk gondoskodnak, a pedálok csúszkálását valami csoda csúszásgátló bevonat akadályozza meg, és ha igényesek vagyunk, akár külön állványt is rendelhetünk az egész miskulanciának. A tervezők elsősorban a PC játékokhoz találták ki a kütyüt, azonban egy átalakító segítségével működésre bírhatjuk PS3 alatt is. Xbox tulajok sajnos erről lemaradnak. Ára a nagy messzi távolban 130 dolcsi lesz, hazai árakról egyelőre nem hallani. Karácsonyra pont pöpec ajándék lehetne, ha nem februárban érkezne meg a boltokba, de nem baj, addigra talán  megjön nemsokára a Burnout Paradise, de pl az NFS Undercoverrel is érdemes lehet próbálkozni, hátha ezzel jobb az irányítás.

porsche2.jpg
porsch3.jpg


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)