Hirdetés

Problémásan debütált az Xbox egyik játéka PS5-ön és Nintendo Switchen

|

Külön felületen tájékozódhatunk róla, hogy éppen hol tartanak a fejlesztők a javításokkal.

Hirdetés

A Microsoft egyik új üzleti stratégiája az, hogy egyes játékaival nyit más konzolok felé is. Első körben négy házon belüli fejlesztéssel célozta meg a rivális platformokat: a Pentiment már februárban megjelent PlayStation-konzolokra és Nintendo Switchre, a Hi-Fi Rush márciusban követte, a minap a Grounded csatlakozott, a hónap legvégén pedig a Sea of Thieves zárja a sort. 

Az Obsidian Entertainment Drágám, a kölykök összementek! című filmre hajazó kalandja egy vadonatúj frissítés, a PC-re és Xboxra is kiadott Fully Yoked keretében jelent meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre, de nem volt zökkenőmentes a rajt. 

Hirdetés

Az update (amely olyan új funkciókkal bővítette az Obsidian kiváló játékát, mint a hangyakirálynők, a bogarak felruházása a tudomány nyers erejével vagy a New Game+) és az új platformokon való debütálás gondokat eredményezett, például PS5-ön és Nintendo Switchen csatlakozási problémák merültek fel (amik PC-n és PS4-en is jelen voltak, de a fejlesztőknek ott már sikerült megoldani). 

A játékosok többek között olyan kellemetlenségeket tapasztalnak még, mint hogy bejelentkezéskor Account Privison Error üzenettel szembesülnek, rövid idő után összeomlik a játékuk nagyobb mentésnél vagy éppen elmegy a hang ha headsetet vált valaki. Az Obsidian nem veszi félvállról a felmerülő hibákat, külön felületen monitorozzák őket, ahol arról is tájékozódhatunk, hogy éppen miken dolgoznak és milyen fázisban tart a problémamegoldás. Ha valamilyen rendellenességgel találkoztok, itt nézzetek körül, és ha nem találjátok felírva, akkor jelenteni a fejlesztőknek.

A malőröket leszámítva a Grounded egy remek játék, amit a Fully Yoked Edition még jobbá tesz: 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)