Hirdetés

Pro Evolution Soccer - Natal támogatás a jövőben

|

A PES sorozat következő tagja minden bizonnyal támogatni fogja a Natalt, és a Sony mozgásérzékelős technológiáját is.

Hirdetés

A Pro Evolution Soccer irányítása megújhodás előtt áll. A sorozat kitalálója elárulta, hogy nagy erőkkel dolgoznak az új technikák implementálásán, és a következő rész minden valószínűség szerint már támogatni fogja mind a Microsoft, mind a Sony megoldását.

Shingo Takatsuka ( a PES sorozat kitalálója) elmondása szerint, eddig úgy gondolták, hogy a PES sorozatnak hasonló működési elven kell működnie minden platformon. Az új technológiák színre lépésével azonban megváltozott a helyzet. Jelenleg is folyik a kísérletezgetés, és nem kétséges, hogy találnak majd valami megoldást, hiszen a PES már bemutatkozott Wii-n is, ahol szép sikert ért el. Ti hogyan tudjátok elképzelni a mozgásérzékelős fociprogramot?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)