Hirdetés

Prey 2: munkatársak kerestetnek

|

Mindenki tudja, aki végigjátszotta a Prey-t, és a készítők listáját is megvárta, hogy készül a Prey 2. A Human Head Studios most valószínűleg ehhez a projekthez keres új munkaerőt.

Hirdetés

Feltűnt ugyanis a honlapjukon néhány új állásajánlat. Ez több dologra is enged következtetni. Elképzelhető, hogy a Prey 2 nagyobb falatnak bizonyul az első résznél, de az is lehet, hogy más, még be nem jelentett projekt nőtte ki magát, esetleg mindkettő.

Mindenesetre, ha elmúltál 18 éves, és rendelkezel audióval, programozással, esetleg animációval kapcsolatos ambíciókkal, s nem mellesleg az Egyesült Államokban élsz vagy oda tudsz költözni, akkor érdemes elgondolkodni a lehetőségen :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)