Hirdetés

Postal 2 verseny!

|

A Running With Scissors kihirdetett egy versenyt, melyben keresik a legjobb Postal 2 shotokat. Az ügy érdekében bármilyen képességedet felhasználhatod, csak legyen minél jobb a kép. A díjak magukért beszélnek:

  • A legfőbb díj: Segédkezhetsz annak a Hollywoody fotósnak, aki a POSTAL BABES 2004 naptárat készíti. Ez csak 18 éven felüli induló kaphatja, hiszen nudi fotókat készítenek a naptárhoz. A fotózás mellet vár még egy luxus hotel, és az RWSos srácokkal a buli.
  • Első díj: Az egyetlen, a hamisítatlan Postal 2-es bugyi, melyet a szőke Postal cica írt alá az idei E3on. Ezt eredeti csomagolásban küldik, hogy érezd a frissességét. Emellett még rengeted RWS ajándék is jár.
  • Második díj: Egy naptár melyet a Postal csajok írtak alá, és egy adag RWS stuff. Szerintem bőségesen megéri indulni. A további infókat itt találjátok.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)