Hirdetés

Portálok Háborúja

|

Estét! Késői Játéközön ajánlónkban ma legfőképp a nagyok előtt tisztelgünk. Van miért...

Hirdetés

Flash játék szempontjából egyre nagyobb kincsesbánya az Internet (máshol nem is nagyon fordul elő) és egy jó Játéközön.hu szerkesztőnek tudnia kell, hogy merre érdemes elindulni, ha bőséges eleséget szeretne gyorsan gyarapodó családja asztalára tenni. Olyan nagynevű helyek vannak ilyenkor a bevásárlólistán, mint a Kongregate, ArmorGames, vagy épp a Crazy Monkey Games, ahol szinte mindig "olcsó" és friss az áru. Különös, hogy eddig pont ők maradtak ki a megjátékosításból, hiszen fejlesztők százait szponzorálják már évek óta, akiknek csak most esett le, hogy a nagy flashjáték-megosztóportálok közötti baráti rivalizálás akár egy poénos gamma alapját is képezhetné. Megszületett hát a Portal Wars. A legnagyobb külföldi flash-game disztribútorok kabaláit véres harcban egymásnak engedő alkotás sokkal többet nem is tud ennél nyújtani. Mind tudásban, mind kinézetben láttunk már különbet, de egy kampány végigtolásával azért köszönetet mondhatunk ezeknek a portáloknak, amiért régóta elhalmoznak minket jóságaikkal. Ja, és Pacának is a feltöltésért!

 

portalwars.jpg
 
Zarathos hívta fel a figyelmünk (nem szándékosan, persze ) a Maze Stopper 2-re. Nem tellett bele sok, és már mindenki ezt nyúzta köreinkben. Ennek fő oka, hogy az első perctől az utolsóig gondolkodásra serkent. A retrósnak megálmodott játékban egy zászló van elhelyezve a pályán, ahová mi, és rajtunk kívül még sokan szeretnének elsőként eljutni. Szerencsére megvan az a képességünk, hogy a map bizonyos részeire falakat varázsoljunk (a drága manáért cserébe) ami lehetőleg kellő ideig feltartóztatja majd sietős ellenfelünk. Sőt, ha ügyesen építkezünk, akkor különféle csapdákba is beleterelhetjük szegényt, vagy épp a mi utunkat egyengethetjük a segítséget jelentő extrák irányába. További jó pont, hogy már az első pályán tökéletesen tisztába kerülünk a játékszabályokkal, ezért kezdőknek is ajánlott. 
 
mazestopper2.jpg
 
 
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)