Hirdetés

Pokémon Prism - újabb rajongói játék érkezik

|

Nem sokkal a Pokémon Uranium fel és eltűnése után újabb évek óta készülő rajongói játék bukkant fel. Hamarosan megérkezik a Pokémon Prism, de ki tudja, meddig fog élni.

Hirdetés

A Pokémon GO mánia kellős közepén jelent meg a kilenc éve készülő rajongói Pokémon játék, a Pokémon Uranium, amely a sorozat klasszikus darabjait követte, valamint olyan újdonságokat vezetett be, mint egy új típus, a nukleáris zsebszörnyek. Pár nappal és másfél millió letöltővel később azonban a Nintendo nyomására elérhetetlenné vált a projekt, a készítők pedig azóta már továbbléptek. Most viszont újabb lelkes rajongók próbálkoznak. 

A Pokémon Prism már több, mint nyolc éve készül (vajon mindegyik rajongói Pokémon játékot közel tíz évig fejlesztik?), azonban hamarosan bárki számára beszerezhető lesz teljesen ingyen és magával hoz egy vadonatúj sztorit, kétszáznál is több Pokémont, egy új régiót, valamint a lehetőséget, hogy az egyik lény bőrébe bújva játszhassunk. A Prism stílusában a Game Boy Color-éra Pokémon játékaira hasonlít, de 60 fps-sel megtámogatva.

Élő videó megtekintése innen: TwitchPlaysPokemon – www.twitch.tv 

A tervek szerint a Pokémon Prism idén decemberben jelenhet meg PC-re, addig Twitchen játszhatják az érdeklődők együtt. Valószínűleg ez és a villámgyors letöltés lesz az egyetlen módja, hogy játszani tudjatok vele, ugyanis a Pokémon IP használata miatt a Nintendo és/vagy a The Pokémon Company ügyvédei pitbull módjára vetik majd rá magukat. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)