Hirdetés

A Pokémon Uranium fejlesztői továbblépnek

|

Az Uranium csapata rengeteg tapasztalatot szerzett a rajongói projektből, és most szeretnék is kamatoztatni a tanultakat. Ezzel viszont búcsút intenek a korábbi projektnek.

Hirdetés

Hiába lőtte le a Nintendo a Pokémon Uranium hivatalos oldalát többször is, a több milliós rajongótábor már rég megszerezte a fájlokat és boldogan megosztják egymás között. Ennek tudatában mindenki abban reménykedett, hogy a fejlesztők még sokáig frissítik a programot. Mint kiderült nem ez a helyzet.

Nem nehéz elképzelni, hogy a Nintendo jogászai ijesztették meg a srácokat, de még ha nem is ez a helyzet, akkor is megértjük, hogy új projektben szeretnék kamatoztatni az eddig tanultakat.

"Amikor 9 évvel ezelőtt nekifogtunk az Uraniumnak egyikünk sem hitte volna, hogy ekkora hatása lesz ennek az életünkre. A fejlesztés alatt sokat tanultunk, fejlesztettük magunkat, és megtanultuk, hogy mennyire is fontos a csapatmunka és egy elhivatott rajongótábor."

"Felfoghatatlanul hízelgő volt az a reakció, amit a játékért kaptunk, de most itt az ideje, hogy új utak felé nézzünk. Reméljük, hogy továbbra is ekkora rajongással támogatjátok majd a Pokémont és csatlakoztok hozzánk a 20. születésnap ünneplésében."

Kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak majd össze a srácok legközelebb. Reméljük a következő projekt nem tart majd 9 évig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)