Hirdetés

Pletyka: A Monster Hunter képviselteti magát PS Vitán

|

A PlayStation Portable egyik legnagyobb húzónevét tisztelhetjük a Monster Hunter sorozatban, de ha igazak a pletykák, akkor idén PlayStation Vitán is vadászhatunk.

Hirdetés



Hangsúlyoznom kell, hogy hivatalos információk hiányában egyszerű szóbeszédnek kell tekintenünk a játék PS Vitára történő felbukkanását, a 2012. második felében várható Monster Hunter epizód ellenben biztosra mondható. Az első biztató jelek a japán Nikkei Trendy magazinban jelentek meg, ahol egy Monster Hunter játék képe mellett ott virított a PlayStation Vita név, ráadásul a japán szövegből azt lehetett leszűrni, hogy a két dolognak nem kevés köze van egymáshoz. A Capcom nyilatkozata még várat magára, ám kiadásakor kiderül, hogy többet kellene japánul tanulnunk, vagy tényleg vadászhatunk PS Vitán is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)