Hirdetés

Tokyo Game Show - nézd a Sony konferencia közvetítését itt!

|

Ha szeretnél még többet megtudni a PlayStation jövőjéről, akkor most figyelj. Itt tudod angol tolmáccsal követni a japán PlayStation konferenciát TGS 2016 keretében.

Hirdetés

Ezekben a percekben indult a japán PlayStation sajtókonferencia. Ahogy a neve is mutatja az előadók nem angolul fognak beszélni, de szerencsére a közvetítésben egy angol tolmács is segédkezik, aki számunkra is élvezhetővé teszi az előadást.

Túl sok újdonságra már nem kell számítani, lévén láttuk már a PlayStation 4 Prót, és a Slim verziót is, illetve új bejelentésekre sem annyira számítunk, de kitudja. Még meglephetnek minket a japán színpadon.

A show ezekben a pillanatokban indult, amit a fenti play gombra kattintva ti is követhettek, vagy utólag visszanézhettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)