Hirdetés

Szeretnél PlayStation Plus előfizetést vagy Spider-Man játékot jelentős kedvezménnyel?

|

Újabb termékekkel bővült előfizetői akciónk, ezúttal a PlayStation 4-tulajok külön örülhetnek.

Hirdetés

Nemrég indult el legújabb előfizetői akciónk, melynek keretében játékokat és hardvereket is kedvezményes áron választhattok 12 hónapnyi GameStar mellé, amivel persze 12 teljes játék, reklámmentes GameStar.hu hozzáférés, ESET vírusírtó és kuponok is járnak.

Hirdetés

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy újabb termékekkel bővíthessük a kínálatot, és mindenki megtalálja, amire a legnagyobb szüksége van. Az egyik legjobb ajánlatunk a PlayStation 4-gyel rendelkező játékosoknak szól: aki most választ éves GameStar előfizetést, és 12 hónapos PlayStation Plus tagságot kér mellé, a kettőt együtt megkapja 32940 forintért. Nem csak a GameStar magazinok árán spórolhattok így 20%-ot, de 18000 Ft helyett 13940 forintért (kevesebb mint két 3 hónapos előfizetés áráért) lesz éves Plus előfizetésetek , amivel ugye havi 2 PS4-es játék, az online játék és a felhőbe mentés lehetősége, komoly kedvezmények, illetve egy csomó egyéb extra járnak egy éven át.

Ha ez valamiért mégsem csábít, de a Spider-Mant szeretnétek beszerezni (és nagyon ajánlott), van egy másik ajánlatunk: úgyszintén 12 hónap GameStar magazinnal együtt a játék dobozos példányát 36990 forintért szerezhetitek meg, melyből a magazinok 19020 forintba kerülnek, a játék  a játék 16 470 forintért lesz a tiétek, a maradék 1500 pedig a futárköltség. Nem bízzuk a postára, csak így lehetünk biztosak abban, hogy garantáltan sértetlenül kapjátok meg a példányotokat.

Hamarosan újabb ajánlatokkal jövünk, addig is böngésszétek aloldalunkat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)