Hirdetés

PlayStation Plus - íme az októberi ajándék játékok

|

Nem várt sokat a Sony, fél órával az Xbox után bejelentette a jövő havi, PlayStation Plus-os játékokat.

Hirdetés

Erős hónapok vannak a PlayStation mögött, és úgy látszik, folytatódik a tendencia. Ezúttal a PS4-esek öt új és két már korábban is adott játékot kapnak.

Hirdetés

A két kiemelt cím ebben a hónapban a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, valamint az Amnesia: Collection, ami magában foglalja a sorozat első két részét. Emellett ők a Hue-t és a Sky Force Anniversaryt is játszhatják, melyek PS Vitára is elérhetőek, a PS3-asok pedig a Monster Jam Battlegroundst és a Hustle Kingset húzhatják be. Aki múlt hónapban nem élt a lehetőséggel, még októberben is letöltheti a RIGS: Mechanised Combat League-et és a That's Yout.

Az októberi Xbox Games with Gold játékokat itt találjátok

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)