Hirdetés

PlayStation Move - Olyan pontos, hogy a StarCraft sem gond neki

|

Tervezői állítják, hogy akár a StarCraftot is irányíthatjuk majd a PlayStation Move-val

Hirdetés

A mozgásérzékelős őrület nem hagyta nyugodni sem a Microsoftot, sem pedig a Sony-t, így mindkettő előrukkolt saját elképzeléseivel.


Míg a Natal mellőzi a gombokat és csak a felhasználó mozgásaira figyel, addig a nemrég leleplezett PlayStation Move már inkább hasonlít az ötletadó Wii megoldásához. Az általunk is alaposan bemutatott PlayStation Move-ról a ma véget érő GDC-n tudtunk meg fontos részleteket. A fejlesztést irányító Anton Mikhailov szerint a konstrukció olyan pontos, hogy az Eye az x és y tengelyeken a Move 1mm-es elmozdulását is képes észrevenni, míg a z tengelyen (közelítés-távolodás) ez az érték 1 cm. Mikhailov szerint ez elegendő ahhoz, hogy könnyedén tudjunk Move-val akár StarCraftozni, PC-n. És szerintetek? Egér, vagy Move?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)