Hirdetés

Elszólhatta magát a God of War atyja a PS5 leleplezéséről

|

David Jaffe mondott valamit Twitteren, majd gyorsan szabadkozott.

Hirdetés

Pár napja született a spekuláció, miszerint a Sony az Experience PlayStation elnevezésű eseménysorozatának záróakkordjaként leplezhetné le a PlayStation 5-öt New Yorkban, ahogyan tette azt évekkel korábban a PS4 esetében is. Hogy a vállalatnak mik a pontos tervei az újgenerációs konzol bemutatása kapcsán, azt hivatalosan továbbra sem tudjuk, de most lehetséges, hogy egy apró lépéssel közelebb kerültünk a megoldáshoz. 

Hirdetés

David Jaffe, a legelső God of War és a Twisted Metal sorozat atyja Twitteren bocsátkozott diskurzusba egy felhasználóval arról, hogy a Sony mikor ejti már meg a bejelentést, a beszélgetés során pedig a fejlesztő azt találta mondani, hogy a PS5 leleplezéséig kevesebb, mint négy hét van hátra (itt megjegyezendő, hogy az Experience PlayStation február közepéig tart, amely időben passzolna is). 

Miután a honlapok elkezdték lehozni a hírt, hogy Jaffe kikotyogta a PS5 bemutatásának idejét, az érintett újfent posztolt Twitterre és korábbi szavaitól visszakozva azt mondta, hogy ha ismerne is bármilyen céges titkokat (pedig nem), akkor sem árulná el őket, csupán azokra a pletykákra épített, amiket korábban hallott, nincs szó semmilyen hírről. 

Hogy Jaffe véletlenül elszólta magát és így próbálja meg helyrehozni a dolgot vagy tényleg nem tud semmi konkrétumot, az februárban kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)