Hirdetés

PlayStation Now - már ki is mentek a meghívók a zárt bétára?

|

Úgy látszik, hogy a Sony nem vesztegeti az idejét és már most kiküldte a PlayStation Now zárt bétájának meghívóit. Hamarosan indulhat a stream?

Hirdetés

A PlayStation Now a Sony áthidaló megoldása arra, hogy a PlayStation 3-as játékokat is pörgethessük majd a next-genen. Ez persze csak a kezdet, a szolgáltatás a Bravia tévékre és PlayStation Vitára is kiterjed majd, de ezek még azért odébb vannak.

Az IGN-nek sikerült szereznie egy screenshotot egy emailről, amiben a Sony meghívott valakit a PlayStation Now zárt bétatesztjére. Azt nem tudjuk, hogy maga az oldal kapta-e, vagy valaki más küldte nekik, sőt, sajnos az sem biztos, hogy valódi az üzenet.

Mindenesetre, ha igaz, akkor mindenképpen jó hír, mert ezek szerint a Sony ennyire jól halad a streaming szolgáltatásával. Az üzenetben nincs konkrét játékokról szó, csak "népszerű PlayStation 3-as címekként" utalnak rájuk, de csodálkoznánk, ha a Beyond: Two Souls, vagy a The Last of Us nem lenne köztük. 

Akik elfogadják a meghívást állítólag kapnak majd egy kupont, amivel részt vehetnek a PlayStation Now bétában és ezt nem sokkal később egy újabb üzenet követi majd a szükséges instrukciókkal. Továbbra is legalább 5Mbps-os net szükséges a szolgáltatáshoz és a PlayStation 3-at is érdemes kábellel csatlakoztatni a helyi hálózathoz.

Ti kaptatok meghívót? Melyik lenne az első játék, amit kipróbáltok és miért a The Last of Us?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)