Hirdetés

PlayStation 4 - egymillió egy nap alatt

|

Kielégítőnek találta a Sony a PlayStation 4 startját. 24 óra alatt egymillió eladott konzollal mi sem panaszkodnánk.

Hirdetés

November 15-én, keleti parti idő szerint pontban éjfélkor (ami nálunk egyébként november 16., reggel 6 óra volt) megkezdődött a PlayStation 4 észak-amerikai forgalmazása.

A sorban állók átvehették hőn áhított konzoljaikat (volt, aki nem is magának fizette), majd hazaérve áradozhattak arról, mennyire zseniálisat alkotott a Sony. Illetve azok, akiknek nem volt gondjuk a HDMI-vel, és akiknél nem jelentkezett a kékhalál sem. Volt, aki szétlőtte, volt, aki a mikróba tette, de így vagy úgy, minden vásárló hozzájárult a Sony és befektetői boldogságához. A cég az augusztusi GDC-n jelentette be, hogy már akkor több mint 1 millió előrendelést dolgoztak fel, Michael Pachter, elemző pedig a múlt hónapban 1,5 milliót becsült. Más elemzők szerint 2013. hátralévő részében az Egyesült Államokban eladott PS4-ek száma átlépheti a 2,5 milliót, de azért 3 millió alatt marad. Jelenlegi hivatalos adatok szerint az első 24 órában valóban több mint egymillió PS4 talált gazdára. Bízunk abban, hogy mire 11 nap múlva eljön az európai megjelenés napja, már a lehető legkevesebben küszködnek majd gondokkal, a PSN is helyreáll, a virágok is kinyílnak. Azt pedig csak reméljük, hogy december 13-án, amikor a konzol hazánkban is elstartol, minden zökkenőmentesen fog menni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)