Hirdetés

PlayStation 3 Slim, most olyan színben, amilyenben Te szeretnéd!

|

A ColorWare-nek köszönhetően olyan színben kaphatod kézhez kedvenc játékkonzolod, ahogy te az megtervezted!

Hirdetés

Míg a "dagi" PlayStation 3 fekete, fehér illetve fémes színben volt kapható, addig a PlayStation 3 Slim-et csakis fekete kiszerelésben árulják. A Sony ugyan hivatalosan a csak sötéten képzelte el a gépet, de van egy cég, névszerint a ColorWave, akik 449 dollárért olyan színű PlayStation 3-at juttatnak otthonunkba, amilyen a mi izlésünknek megfelel.

Az árban természetesen nincs benne a szállítási költség, így az még dob egy kicsit az áron, viszont aki nem szereti az egyhangú feketét, az ide látogatva színes palettából választhatja ki PlayStation 3 Slim gépének és kontrollerének színét. A csomagban található egy 120 gigás merevlemez, egy 256MB-os beépített memória, illetve egy vezeték nélküli kontroller. Egy éves garancia is jár hozzá. A gép Region 1-es kódolású, ami azt jelenti, hogy Kanada, Az Egyesült Államok, az Egyesült Államokhoz tartozó területek és Bermuda lakosai tudják csak teljesen kihasználni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)