Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - rengeteg csalót tiltottak már ki

|

Három hónap leforgása alatt annyi csalót távolítottak el a PlayerUnknown's Battlegroundsból, amennyi egy nagyobbacska város népességének felel meg.

Hirdetés

Nagyon pörög a PlayerUnknown's Battlegrounds, a múlthéten újabb mérföldkőhöz ért. Már 4 millióan szórakoznak vele és várják a folyamatos frissítéseket, mint amilyen például a loot változása. Ráadásul már arra is van terv, hogy együtt játszhassanak a konzolos és PC-s felhasználók.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds fejlesztőcsapata, a Bluehole azért nem teljesen nyugodt, erre a játék legújabb patchének leírása utal: az elmúlt három hónap során ugyanis elképesztő mennyiségű szabályszegőtől vettek búcsút: 

"Keményen dolgozunk azon, hogy megbirkózzunk a csaló játékosokkal. Ez egy folyamatos küzdelem, de mi elköteleztük magunkat a harc iránt. Az elmúlt három hónapban több mint 25,000 felhasználót tiltottunk és minden nap azon dolgozunk a BattlEye segítségével, hogy új megoldásokat találjunk ki a piacon megjelenő csalásokra."

A BattlEye egyébként ugyanaz az anti-cheat technológia, amit más felkapott játékok, így az Ark: Survival Evolved és a Rainbow Six Siege is használnak. A ti játékélményeteket keserítették már meg a csalók a PUBG-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)