Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - több mint ötven új tárgyat találtak adatbányászok

|

A PlayerUnknown's Battlegrounds legújabb frissítésének kiadása után a kíváncsi játékosok egy csomó, eddig meg nem jelent ruhát és más játékbeli tárgyat találtak, amikkel talán a jövőben összefuthatunk a játékban.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds készítői meglebegtették, milyen lesz az új pálya, amit a játékhoz készítenek, de kevésbé hivatalos forrásból is megleshetjük az eddig még meg nem jelent tartalmak egy részét. Egy adatbányász egy csomó, a játékban jelenleg nem szereplő tárgyat talált a játék állományai között, amik közül néhány praktikus, a többi inkább stílusos lesz majd.

Hirdetés

A még nem használható cuccok között rengeteg ruha, például egy futurisztikus páncélszett, vagy éppen több Mad Max-hangulatú, tüskékkel bőven megpakolt darab is akad. Megtalálták továbbá egy injekciós tű és egy tábortűz modelljeit is, így talán új túlélőelemekkel is bővül majd a játék.  Persze akadnak olyan tárgyak, amik nem a Bluehole és Brendan Greene munkái, hanem az Unreal motorhoz járnak, ezeket valószínűleg a saját modelljeik elkészítése előtt használták tesztelésre. Így egyáltalán nem biztos, hogy minden, az alábbi galériában látható cucc bekerül majd a játékba, de néhányat biztosan viszontlátunk majd később.

Unreleased PUBG Items / Skins

Ti milyen új ruhákat aggatnátok szívesen a karakteretekre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)