Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - nem véletlenül van csapatlétszám, tessék betartani

|

Immár a PlayerUnknown's Battlegrounds menüjében is elérhető a hivatalos szabályzat, amit mindenkinek be kell tartani, különben viszonylag hamar ajtón kívül találhatja magát.

Hirdetés

A PUBG hatalmas népszerűségnek örvend, ennyi játékost azonban nem könnyű kordában tartani, hiszen nyilvánvalóan egyre több a renitens is, akik feszegetik a határokat.

Az elmúlt hetekben a stream-sniping volt az egyik központi téma, ami nyilvánvalóan beleütközik a szabályokba, így ha valakiről nagy valószínűséggel állítható, hogy rosszban sántikál, azt valószínűleg helyre is teszik azonnal. A szabályzatban természetesen tiltják a rasszista megnyilvánulást, mások való életbeli fenyegetését és az állandó káromkodást is, de ez gyakorlatilag minden játéknál így van.

Emellett tilos a teaming is, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy valakik úgy játszanak együtt, hogy nincsenek csapatban. Ez lehet egy random játékos a meccsből, de ennél sokkal valószínűbb, hogy két barát lép be mondjuk ugyanabba a solo meccsbe (vagy nyolcan ugyanabba a squad körbe), ami nyilvánvalóan elég nagy előnyt jelent a számukra. Emellett a team killing is szabályokba ütközik, de ezt már eddig is tudtuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)