Hirdetés

Ilyenek voltak a PlanetSide utolsó percei

|

A napokban végleg bezártak az egyik első MMOFPS játék szerverei, most pedig megnézhetjük, milyenek voltak a játék utolsó pillanatai.

Hirdetés

A PlanetSide 2 jelenleg az egyik legjobban futó ingyenes online játék, viszont nem feledkezhetünk meg róla, hogy a PlanetSide története nem ma kezdődött, hiszen már több, mint egy évtizede jelent meg a játék első, úttörőnek számító része.

Néhány nappal ezelőtt végleg bezárták a PlanetSide első részének szervereit. A játék 2003-ban indult útjára, akkor pedig gyakorlatilag az első és egyetlen MMOFPS volt a piacon, így nem kevés jelentősége volt az online játékok fejlődésében. A fejlesztők persze idővel továbbálltak, megjelent a játék folytatása, de amikor kiderült, hogy hamarosan végleg bezárja kapuit a játék, akkor a rajongók visszatértek még egy utolsó körre. Steven Messner YouTube-felhasználó úgy döntött, hogy megörökíti a játék utolsó pillanatait, ennek az eredménye a fenti videó.

A Sony egyébként már nem először igyekszik egyedi módon búcsúzni a hűséges játékosoktól, anno a Star Wars Galaxies bezárását is igyekezték meglepetésekkel érdekessé tenni.

Ti játszottátok anno a PlanetSide-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)