Hirdetés

Piszok látványos gameplayt villantott a tűzharcot varázslattal ötvöző Witchfire

|

Meggyőzően néz ki a The Vanishing of Ethan Carter alkotóinak FPS-e.

Hirdetés

Utoljára az év elején hallatott magáról a The Astronauts csapata, amelyről azt kell tudni, hogy a People Can Fly kulcsfigurái alapították, azok, akiknek az eredeti Painkillert köszönhetjük, na meg a Bulletstormot. Első, és mindmáig egyetlen játékuk ebben a felállásban a sétaszimulátorok műfajának gyöngyszeme, a The Vanishing of Ethan Carter már megmutatta, hogy tehetséges társaságról van szó, érdemes figyelemmel tartani őket, és várni a soron következő alkotásukat.

Sajnos miután nincsenek túl sokan, ez a várakozás jelentősen elhúzódott, már nyolcadik éve készül a Witchfire, de még mindig csak ahhoz került közel, hogy korai hozzáférésben megjelenjen. Ez elvileg nincs már messze, mi több, a srácok úgy számolnak, hogy ha minden jól alakul, az Early Access-időszak nem is tart tovább 2022 utolsó negyedévénél.

Hirdetés

A Summer Game Fest keretében kiadott új gameplay traileren mindenesetre a legjobb formáját hozza, a fotogrammertriával megtámogatott látványvilágnak és az Unreal Engine 4-nek köszönhetően. Élvezet lesz válogatott fegyvereket és varázslatokat kombinálva átküldeni a túlvilágra az életünkre törő rémségeket. Arra viszont nem árt felkészülni, hogy roguelite elemeket is tartalmaz, tehát nem ronthatunk rá ész nélkül mindenre, ami mozog.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)