Hirdetés

Pikáns játékos kérdőív

|

Újabb szakdolgozat író kérte segítségünket - a jó GameStaros pedig ott segít, ahol tud.

Hirdetés

Egyre többen kutatják, érdeklődnek a játékos szokások iránt, itt egy újabb kérdőív.

Idézem a levél íróját:

"Sziasztok!
Pszichológia szakos végzős hallgató vagyok és a szakdogám részeként betársultam egy kutatásba, aminek a témája két ember közös időtöltése mint szubjektív élmény. Az én ötletem az volt, hogy számítógépes, illetve konzolos játékosokat vizsgálok. A lényeg annyi, hogy egy egymás elleni (!) menet, ahol egyértelműen van győztes és vesztes (pl. FIFA-meccs, CoD Black Ops stb.) után töltse ki a pár mindkét tagja, egymástól függetlenül az alábbi kérdőívet:
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/427959150/
Az egyetlen kritérium, hogy a kitöltőknek 18 év felett kell lenniük. A nyitóoldal utáni lapon a kutatás kódjánál adjátok meg, hogy "MATE", a tevékenység típusa "videójáték", a jelige rubrikánál pedig légyszíves jelezzétek majd GY vagy V betűvel a közös jeligétek után, hogy győztetek vagy veszítettetek-e! Minden más információ elolvasható a linkre kattintva. Nem vesz igénybe többet 10-15 percnél, de nekem rengeteget számít minden egyes kitöltött példány.
Köszönöm a segítséget!
Máté"

A feladat adott, hajrá mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)