Hirdetés

Azték témájú játék készül a Dark Souls és a Bloodborne alkotóinál?

|

Beindult az online pletykagyár, az egyik E3-as bejelentést ismerni vélő fórumozó szerint érdekes új játékot láthatunk a From Software-től a Sony konferenciáján.

Hirdetés

Van, hogy a vágyainkra hallgatva kicsit több hitelt adunk egy esetlegesen készülő játékról szóló pletykának, mint amennyit érdemelne, így az alábbi sorokat is érdemes egészséges szkepticizmussal olvasni. De ha hihetünk egy névtelen fórumozónak, az E3-on megismerhetjük a From Software egyik készülő játékát.

A poszt szerint egyelőre nem érdemes a Bloodborne második részére számítani, ehelyett a Sonyval közösen egy Phantom Wail című játék készül az új Armored Core-on is dolgozó stúdiónál. Ez egy azték vagy maja témájú játék lehet, amiben ugyan vannak hagyományos fegyverek, de a hangsúly nem ezeken, hanem a puszta kézzel történő harcon van. A pletyka szerint a From következő játékában így nem is különböző fegyveres jártasságaink, hanem elsősorban ökölharci stílusaink fejlesztése kerülne az előtérbe.

A Phantom Waillel kapcsolatos szkepticizmus fő forrása egyébként az, hogy a fent vázolt játék tulajdonképpen már létezik. A Sloclap idén megjelenő játéka, az Absolver egy olyan akció-RPG, amiben különböző stílusokat képviselő harci mozdulatokból állíthatjuk össze karakterünk arzenálját. Szóval óvatosan vegyétek a jegyeket a hype-vonatra, de ne lepődjetek meg teljesen, ha a jövő hétvégén mégis egy pofonokban bővelkedő játékot mutat be a From Software és a Sony.

Nektek tetszene, ha ilyen irányba menne el a Dark Souls mögött álló csapat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)