Hirdetés

Peter Molyneux mesél a Fable 2-ről

|

A Londonban megrendezett GDC rendezvényen Peter Molyneux lerántotta a leplet néhány egyedi fícsörről, amely nagyon várt játékában, a Fable 2-ben található majd.

Hirdetés

A Fable

2-ben a kulcscsó állítólag a "mindent megvehetsz" lesz, ugyanis hősünkkel az egyszerű üzlettől kezdve egy egész várost meg tudunk vásárolni, ha megvan hozzá a megfelelő tőkénk. Molyneux elárulta az újságíróknak, hogy már nagyon elege van az olyan játékokból, amelyekben nem lehet a környezetünket befolyásolni.
A másik jelentősebb újítás az érzelmi motívum: ha gyerekeid lesznek a játékban, azok akkor is szeretni és bálványozni fognak, ha jó, vagy rossz példát mutatsz és ez az ő életfelfogásukat is befolyásolja. A feleséged viszont állandóan a jobb életkörülményekre hajt majd a játékban és sok-sok mellékküldetést kell majd vállalnunk, hogy igazán meggazdagodjunk...
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)