Hirdetés

Pavilion - így néz ki egy negyedik személyű kalandjáték (videó)

|

Új videón mutatkozik be a Sony által felkarolt egyik indie-projekt, ami egy negyedik személyű kalandjáték. De mit jelent ez igazából?

Hirdetés

A Paviliont egy kétfős indie csapat, a Visiontrick fejleszti, amelynek egyik tagja Stockholmban,a  másik Tokióban tevékenykedik. Első játékuk saját elmondásuk szerint egy „negyedik személyű puzzle-kalandjáték", ami annyit takar, hogy a főszereplőt közvetlenül nem irányíthatjuk, csupán a környezetének manipulálásával terelgethetjük a fejtörők megoldása felé. 

A játék első demója már 2012-ben kész volt, a teljes játék azonban idén jelenik meg, mivel a Sony karolta fel a projektet, ami így csak PlayStation 4 és PlayStation Vita konzolokra jön. A trailer rövidségére, és általában arra, hogy elég keveset mutattak meg a játékból, az lehet a magyarázat, hogy a készítők szeretnék minél inkább meghagyni a felfedezés és az újdonság élményét a játékosoknak.

Ha kicsit pesszimisták szeretnénk lenni, akkor ez valószínűleg azért van így, mert sok puzzle-játékhoz hasonlóan csak egyféle megoldás létezik a fejtörőkre, így ha azt ismerjük, valószínűleg másodszorra már nem nyújt akkora élményt. A játék az érdekes központi mechanizmus mellett kifejezetten jól eltalált vizuális stílussal és zenével bír, úgyhogy ha másért nem is, szépérzékünk kényeztetéséért mindenképpen megéri kipróbálni.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)