Hirdetés

Paramountból játékkiadó is lesz

|

A híres filmstúdió talán megunta a gagyi filmátiratokat, vagy csak szakítani szeretne: a lényeg, hogy ő is ad majd ki játékot.

Hirdetés

A Variety magazinban megjelent cikk szerint a Paramount mindenféle játékba szeretne invesztálni, bár különösen érdeklik a handheld (PSP, DS), a mobil, illetve a casual játékok. A játékkiadás állítólag már az év vége előtt elkezdődhet. A cég vezetése persze tisztában van azzal, hogy ebben az iparban még eléggé járatlanok, ezért bizonyos vegyesen fognak egyedül, illetve másokkal együtt kiadni, illetve fejlesztőket finanszírozni, hogy aztán más kiadók forgalmazzák az adott terméket. Két új munkatársuk, Matt Candler és Luke Letizia korábban már dolgoztak nagyobb játékkiadóknál (SEGA, Activision, stb.) szóval nem éppen járatlanok a szakmában.

paramount_building_front_k.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)