Hirdetés

Pálcika Panni kalandjai

|

Mai flashjáték ajánlónkban egy bosszúszomjas kislány a főszereplő, akinek elrabolják kedvesét.

Hirdetés

Hősnőnket lazán fejbe vágják indulásként, majd elrabolják hőn szeretett kedvesét. A pimasz pálcika pancserek persze nem tudják, hogy manapság már minden valamit is magára adó hölgyike kommandós kiképzésen vesz részt, és retiküljéből nem hiányzik a Beretta sosem. Kezdetét veszi a lövöldözés, melynek végén vár minket bizonyára enyhén emós barátunk, aki hősiesen elájult a gebasz kezdetén. Pálcika hősnőnknek bizony nehéz dolga lesz, az ellenfelek ugyanis jönnek ezrével, pontosan lőnek, és nekünk meg van egy életünk. Lehet, hogy csak én öregszem, de engem seperc alatt aláztak a nagyfejű gazfickók. Reflexgyakorlatnak tökéletes. A játék elérhető ITT, vagy katt a képre.

panni.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)