Hirdetés

Onrush - egy hét múlva bárki kipróbálhatja

|

Tartalmas nyílt bétával mutatja meg a Codemasters, milyen játék is lesz az Onrush. A PS4-es előrendelők még hamarabb kezdhetnek.

Hirdetés

Június elején jön az Onrush, az egykori Evolution Studios (Driveclub, Motorstorm) első olyan játéka, ami már a Codemasters égisze alatt készül. 

Hirdetés

Mivel egy rendhagyó versenyjátékról van szó, amiben nem a tökéletes ív követésével, hanem ellenfeleink erőszakos kiiktatásával, záróizomedző trükkök végrehajtásával, kell előnyt szereznünk, a május 17. délután 3 órától május 20. délelőtt 11 óráig tartó, PS4-en és Xbox One-on futó nyílt béta alatt megtanulhatjuk az alapokat, gyakorolhatunk a Superstar Practice módban egyedül vagy barátainkkal együtt, vagy összecsaphatunk másokkal a The Stampede-ben online, két 6 fős csapat egyikének tagjaként. Négy autótípust próbálhatunk majd ki, és két online mód lesz elérhető: a Countdown, illetve az Overdrive. Aki játszik, a teljes játékban beváltható cuccokat is szerezhet.

Aki PlayStation 4-re digitálisan előrendeli a játékot, már május 15-étől játszhat. Próbáljátok ki, jó lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)